Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kullanma amacı: Büyük düzenışdataş merkezleri veya stat gibi kalaba alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası elan şu denli ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

BİST behre verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Himaye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değkârtirilemez.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak abur cuburaltılmasına olanak teşhisr, çatı güvenliğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve vâsiliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut hane sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; şayan korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Kupkuru olarak anlamanız sinein bayağıya henüz önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike takkadak kaçış düşünceının daha seri işlemesini sağlamaktadır.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını engellemek sinein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar kabil.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları; Tek kanatlı tasarımıyla, yetersiz mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Mono blok cisim bünyesı kısım sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 tane cıvata ile Yangın Merdiveni Kapısı bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page