Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem hayatını esas meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenine malik sürdürmek muhteşem bir avantajdır. Bittabi bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine malik başlamak bâtınin binanızın yeni olması ya da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk strüktürnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yangın kapısı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanma derslikı kadar faktörler etkili olmaktadır.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek derunin tıklayın.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem yamanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page